Welkom op onze nieuwe website

De derde editie van Endurance Someren staat voor de deur. Tijd om een aantal ‘nieuwe’ aspecten en uitdagingen toe te voegen aan het evenement. Als eerste hebben we de marathon op het programma staan. Een drie-daagse endurance wedstrijd door de prachtige natuur van Brabant, Limburg en België. Eind augustus staat de heide in bloei, wat de uitzichten tijdens de rit nog mooier maakt.

De mendurance wedstrijd staat voor het tweede jaar op de agenda. Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar proberen om nog meer deelnemers te krijgen voor deze ‘relatieve’ kleine sport. De mendurance zal op dezelfde dag plaats vinden als de endurance, al zullen de meeste menners al voor de start van de endurance weer terug zijn op het terrein.

De eerste start van de endurance zal zijn rond het middaguur zijn. Alle ruiters gaan individueel van start. Helaas hebben we onze langste afstanden voor dit jaar laten vervallen, waarvoor de marathon in de plaats is gekomen.

Wegens het drukke programma gaat de Enjoy the Ride dit jaar niet door, maar om jullie tegemoet te komen hebben we het inschrijfgeld voor de impulsrubriek extra laag gehouden. Doe mee in deze rubriek en ervaar de sfeer en gezelligheid tijdens de wedstrijd. Je paard wordt voor en na de rit gekeurd en de minimale snelheid is slechts 8 km/u. Er worden geen prijzen uitgereikt in deze klasse, iedereen ontvangt een leuke goodybag.

Door alle nieuwe rubrieken tijdens het evenement hebben we de website in een nieuw jasje gestoken, om jullie van de juiste informatie te voorzien. De organisatie van de wedstrijden gaat nog steeds in goede samenwerking met PSV St. Martinus, waarvoor onze grote dank.

De inschrijving voor de wedstrijden gaat open op 1 juni 2017. We hebben slechts een aantal startplaatsen per rubriek beschikbaar, schrijf je in, want vol=vol.

Met hartelijke groet,

Organisatie Endurance Someren                                                                                                   Esther Leenen & Sonja Bongers

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s