Belangrijke laatste info

Aanrijroute

A.s. zondag is het ‘Brabantse Dag’ in Heeze. Er zijn navigatie systemen die i.p.v. de A67 binnendoor gaan over Heeze. Heeze is de hele dag afgesloten en het heeft geen zin om via dit dorp naar Someren te komen. Neem afrit 35 op de A67.

Wedstrijdroute, Route 3B marathon

De Dellerweg (eerste weg nadat je gestart bent) is afgelopen week voorzien van nieuwe grastegels aan beide zijde van de weg. Hoewel ze de bermen netjes hebben bijgewerkt kunnen er gaten en kuilen zijn ontstaan door de werkzaamheden. Er is een smalle grasberm waar je overheen kan, let dan wel goed op!

Markering

We hebben de markering zo veel mogelijk op de ruiterpaaltjes aangebracht. Soms kan het lang duren voordat er weer een paaltje staat. ‘Naar het ven’ staat aangegeven met een bordje. Wil je niet het water in, dan blijf je het ruiterpad volgen. De markering is minimaal, dus let goed op! Bij twijfel… de ruiterroute is de wedstrijdroute.

Parkeren met grote vrachtwagens

De ingang van het terrein is smal. Voor grote vrachtwagens is het een uitdaging om op het terrein te komen. Wij hebben hiervoor een alternatieve parkeerplaats, op de rechterzijde bij de begraafplaats. Via ‘start’ kan je met het paard aan de hand het terrein oplopen. Er is voldoende ruimte op het terrein om daar een paddock voor het paard te maken.

Prijsuitreiking

De dag sluiten we af met de prijsuitreiking, we stellen het erg op prijs als de deelnemer de prijs persoonlijk in ontvangst neemt. Prijzen worden alleen op de wedstrijddag uitgedeeld en niet nagestuurd. De marathon ruiters worden met paard aan de hand verwacht. Wij doen ons uiterste best om de prijsuitreiking rond de klok van 17:00 uur te laten beginnen. (Mendurance om 14:00 uur)

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s