Voorbereidingen 2018

Dit jaar hebben we geen endurance en mendurance wedstrijd. Daarom zijn de kopjes in het keuzemenu op de website weggehaald.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie van de 3-daagse Marathon. Omdat we dit jaar niet finishen op het ponyclubterrein gaan we naar een nieuwe locatie. Deze houden we nog even geheim……

Ook proberen we een pilot te organiseren voor de mendurance rijders om voor het eerst in Nederland een 3-daagse mendurance wedstrijd op de kalender te krijgen. Hiervoor zijn nog geen reglementen bij de KNHS en we hopen deze op tijd rond te hebben.

Heb je zin om één of meerdere dagen te komen helpen dan ben je van harte welkom, want zonder vrijwilligers is er geen wedstrijd. Er wordt goed voor je gezorgd en je kunt genieten van een relaxte sfeer en Brabantse gezelligheid. Vul het onderstaande schema in en we zullen je t.z.t. benaderen.

Heb je vragen dan staat onze mailbox open endurancesomeren@gmail.com. Wij genieten van onze vakantie tussen 5 juli en 10 augustus. In deze tijd zal de mail niet worden beantwoord. Tussen 10 augustus tot 16 augustus is de inschrijving geopend. We hebben maximaal 30 startplaatsen. Vol is echt vol! De komende maanden zal er regelmatig een update verschijnen over de stand van zaken rondom het evenement. Bezoek daarom regelmatig onze website.

Wij wensen iedereen een voorspoedig en sportief 2018 toe en hopen jullie te begroeten in het laatste weekend van augustus.

Met hartelijke groeten,

Esther Leenen & Sonja Bongers
Organisatie Endurance Marathon Someren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s