Endurance rit voor kinderen

Nieuw in 2018! Wij organiseren een endurance rit voor kinderen op zondag 13 mei. Veel kinderen beginnen met bixie en dressuur wedstrijden, maar nu heb je de kans om een buiten rit in wedstrijdverband te rijden. Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen en krijgt iedere deelnemer een leuke attentie.

Alle deelnemers doen mee met een begeleider die te voet, met de fiets of te paard mee gaat. De route zal rond de 9 km zijn. Meer informatie komt t.z.t op onze website, maar zet de datum alvast in je agenda.

Wij zoeken nog vrijwilligers die de kinderen willen helpen tijdens deze onvergetelijke dag. Stuur ons een mailtje als je het leuk vindt om deze middag te helpen. (ervaring met endurance is niet nodig)

Flyer-1

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s