Deelnemerslijst online

Over 10 dagen is gaat de kinderrit van start. De deelnemerslijst met de startnummers en tijden staat ondertussen online. Maar we kunnen nog meer ruitertjes een hele leuke ervaring geven over het rijden van een endurancerit. Als ouders geen ervaring met deze sport? Geen probleem, wij laten iedereen kennis maken. Een pony die regelmatig bereden wordt kan de rit zonder problemen goed volbrengen. Lees onze website voor meer informatie of stuur ons een email endurancesomeren@gmail.com

Tijdschema en Deelnemerslijst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s