Xperience 160 km?

Beste ruiters,

Wij hebben de laatste dagen een aantal keer de vraag gekregen: “Zou ik ook een 160 km bij jullie kunnen rijden?”. We hebben deze rubriek op dit moment niet uitgeschreven om verschillende redenen. In april hebben we helaas nog beperkt zonuren en bij een gemiddelde van 10 km/u ben je dan 16 uur onderweg (vetgates zitten daar nog niet bij). Je zou dan een groot deel van de route in het donker rijden, waarbij we de route grotendeels over de openbare weg zouden moeten leggen. Tussen zons op- en ondergang in de bossen is niet toegestaan. Dit willen wij absoluut niet.

Zou jij 160 km willen rijden, maar in een hoger tempo, dan staan wij open om deze rubriek toe te voegen aan ons wedstrijdprogramma. Voor één ruiter kunnen we het niet doorlaten gaan, maar mogelijk krijgen we een klein groepje bij elkaar die deze uitdaging willen aangaan. Zou jij graag een 160 km rijden met minimaal 12 km/u? Stuur dan een mailtje naar endurancexperience@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s