Uitslagen 2019

The day after the day after… Een paar klusjes liggen nog op ons te wachten, waaronder het publiceren van de officiële uitslagen!

Helaas hebben niet alle ruiters en menners de finish gehaald, het mulle zand en de afwisselende paden lijken toch elk jaar weer een killer tijdens onze wedstrijd. Op dag 3 zijn er na de start geen afkeuringen meer geweest, dus iedereen die over de finish is gekomen, is goedgekeurd! Hier zijn we natuurlijk enorm blij om 😁

Voor 2020 zijn we alweer bezig met de voorbereidingen. In maart gaan we proberen een nieuwe wedstrijd op de kalender te krijgen. De Marathon 2020 is nog een vraagteken. Een van onze locaties is gesloten en daarom gaan we op zoek naar iets nieuws waar we met de rondreizende karavaan terecht kunnen.

We houden jullie op de hoogte via onze website.

Foto’s 

Foto’s van onze ‘Rennende Fotograaf’. Je mag ze gratis gebruiken, maar wel graag de naam van de fotograaf vermelden: http://www.bjbel.nl.

Uitslagen 

Best Condition aangeboden door Centaur Trails PaardrijvakantiesParadis van ’t Ark van Noach gereden door Saartje Verwaest.


Uitslagen Endurance/Mendurance wedstrijd – zaterdag 20 april:

Uitslagen Endurance wedstrijd / Xperience – zaterdag 21 april:

Foto’s April:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s