Don’t be too late

Update: 15-2-2020           Nog beschikbare startplaatsen:

  • Impuls  klasse: VOL
  • Klasse 1 – kort: VOL
  • Klasse 1 – lang: VOL
  • Klasse 2 – kort: VOL
  • Klasse 2 – midden: VOL
  • Klasse 2 – lang: 3
  • Klasse 3 – kort: 6
  • Klasse 3 – lang: 0

Als een klasse vol is komt je op de wachtlijst en is het afwachten of er nog plaatsen beschikbaar zijn na de sluitingsdatum.


Update: 10-2-2020        Het ‘dreamteam’ vrijwilligers is compleet. Je kunt je hiervoor niet meer aanmelden. Wij zijn heel erg blij dat jullie deze dag tot een succes gaan maken! Zonder vrijwilligers is er geen wedstrijd!


Update: 09-2-2020         Beste deelnemers,

Wij krijgen regelmatig de vraag of je nog kan inschrijven als de rubriek vol zit. Ja, dat kan! We plaatsen je inschrijving zolang op de wachtlijst, aangezien het nog niet zeker is dat je daadwerkelijk kunt starten.

Binnenkort gaan we op bezoek bij de locatie en overleggen we met onze TA tot hoeveel ruiters we de wedstrijd veilig kunnen laten verrijden. We proberen er alles aan te doen om teleurstelling te voorkomen.

Zodra alle definitieve startplaatsen vergeven zijn, sluiten wij de inschrijving. Sta je dan niet op de lijst, dan kun je zeker niet meedoen. Bijschrijven na de sluiting is niet mogelijk.

Groeten van de organisatie
Esther en Georgette


Update: 3-2-2020           Deelnemers hou er rekening mee dat de impuls klasse en buitenlandse deelname die via onze website inschrijven nog niet op de voorlopige (mijnknhs.nl) deelnemerslijst staan. Impuls, Klasse 1 kort en klasse 2 kort zijn bijna vol!


De inschrijvingen voor Endurance Leenderbos stromen binnen! We zijn hier heel erg blij mee, maar ondertussen zijn we over de helft van het maximaal aantal inschrijvingen voor deze wedstrijd.

Zodra we het maximum bereiken gaat de inschrijving dicht en dan is het afwachten of je nog mee kan doen. Don’t be too late met inschrijven…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s