Win, win, win!

Wij hebben in Dominick/Equismart een nieuwe sponsor gevonden voor onze Endurance Marathon. Als organisatie zijn wij altijd op zoek naar sponsoren en met Dominick/Equismart hebben wij de handen ineen geslagen om iets extra te kunnen doen voor onze deelnemers.

We gaan de steeds populairder wordende Flexars verloten tijdens de prijsuitreiking op zondagmiddag. De Flexars is een zeer comfortabele legging die op dit moment exclusief verkrijgbaar is bij Equismart. De legging kan niet alleen gebruikt worden voor het rijden, maar ook voor sporten of casual gebruik. Hij is zo comfortabel dat je als snel een tweede kleurtje wilt hebben.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek www.equismart.nl voor meer informatie.

Wat zijn de voorwaarden om kans te maken:

  • je bent deelnemer van onze wedstrijd
  • meld je via onderstaande link aan voor de nieuwsbrief van Dominick/Equismart en blijf op de hoogte van unieke producten. https://docs.google.com/forms/d/12TI8o91vrI9Fbckjwa9RahxxMoP8cVxySyGiR7yBoyg
  • vermeld in het vragenformulier de voorkeur voor kleur en maat
  • we zouden het leuk vinden als je de pagina’s Endurance Marathon Someren, @dominick en Equismart wilt liken en het bericht deelt op Facebook.
  • de broek zal verloot worden onder de deelnemers van de marathon tijdens de prijsuitreiking en zal via FB bekend gemaakt worden op 30 of 31 augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s