Update Endurance Asten

Beste ruiters, amazone’s en menners,

Gaat Endurance Asten door? We hoopten dat halverwege november de wedstrijden weer door mochten gaan. In de de buitenlucht met alle coronamaatregelen kunnen wij veilig een evenement organiseren. Maar helaas, vanuit de overheid/KNHS is er nog geen groen licht gegeven.

ZIJN WEDSTRIJDEN EN MEETMOMENTEN TOEGESTAAN? Nee, wedstrijden en meetmomenten zijn nu niet toegestaan. Belangrijkste reden hiervoor is dat alle reisbewegingen nog zoveel mogelijk gereduceerd moeten worden. Minister de Jonge sprak de verwachting uit dat begin december, als de daling doorzet, er mogelijk een verdere versoepeling van de maatregelen komt. Met de dan geldende maatregelen wordt gekeken of meetmomenten of misschien zelfs een vorm van competitie vanaf dat moment weer mogelijk is. (bron: https://www.knhs.nl/nieuws/2020/coronavirus-en-paardensport)

Als de huidige daling van de corona cijfers zo doorzet en er mogelijk versoepelingen komen, dan kan het zijn dat er wedstrijden georganiseerd mogen worden. ‘Begin december’ is voor ons niet concreet genoeg om te zeggen dat we daadwerkelijk van start kunnen gaan op 5 december.

We zijn met de locatie in gesprek om op korte termijn, zodra er weer wedstrijden gehouden mogen worden, Endurance Asten door te laten gaan. Lukt het niet in december, dan gaan we voor januari of februari. Klasse 3 (80 km) wordt onder voorbehoud geplaatst i.v.m. het daglicht, overige klassen worden wel verreden.

Bezoek onze website voor updates rondom Endurance Asten, we houden jullie op de hoogte.

Groetjes Esther en Georgette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s