Endurance 2021

Beste ruiters, amazone’s en menners,

2020 zit er bijna op. Een jaar wat niemand had kunnen voorspellen. Op 7 maart genoten we van een heerlijk voorjaarszonnetje tijdens de eerste editie van Endurance Leenderbos en een paar dagen later ging heel Nederland in lockdown door het coronavirus.

Dat we in augustus ook de tweede wedstrijd van het jaar konden organiseren hadden we nooit verwacht. Een aangepaste editie van de marathon met een handje vol deelnemers.

Intussen is het december. Nederland is nog steeds in de ban van het coronavirus en er op uit gaan naar een wedstrijd kan nog steeds niet. Endurance Asten gaat definitief niet door deze winter.

Met het nieuwe jaar in zicht, kijken we alweer uit naar nieuwe uitdagingen die we voor jullie op de endurance-kalender hebben gezet.

Zondag 28 maart 2021 – Endurance Leenderbos / De tweede editie vanaf Manege de Molenberg. Een mooie route, zonder verharde wegen. Endurance klasse impuls, 1, 2 en 3, uitgezet met markering.


Zaterdag 19 juni 2021 – Endurance Xperience / Endurance wedstrijd voor Endurance klasse 3 en 4 met de koningsafstand van 160 km. De route wordt zowel op GPS als op markering gereden. Finish: Endurance de Maashorst


27, 28, 29 augustus 2021 – Marathon Someren / Driedaagse marathon rondom Someren. Dit jaar hopelijk weer van locatie naar locatie. De 5e editie, deze mag je niet missen. Volledige route wordt op GPS gereden. Endurance Klasse 2, 3 en 4. Mendurance Klasse 2.


Hippiade Endurance 2021 / In het najaar willen wij graag de Hippiade organiseren. Het kampioenschap voor de breedtesport klasse 1, 2 en 3. Datum, locatie en goedkeuring door de KNHS…. we zijn er mee bezig.


Mocht je vragen hebben over een van onze activiteiten dan kun je via de mail contact met ons opnemen. Voor nu wensen we iedereen prettige en gezonde feestdagen en we hopen jullie weer te mogen verwelkomen op een van onze wedstrijden in 2021.

Groetjes Esther en Georgette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s