Update Leenderbos & Xperience

Heel stiekem hadden we een sprankje hoop op goed nieuws en versoepelingen, maar helaas… De vooruitzichten zijn nog niet zo rooskleurig dat er eind maart alweer wedstrijden mogelijk zijn. Daarom hebben we de knoop doorgehakt en zal Endurance Leenderbos niet van start gaan op 28 maart. We proberen een andere datum te vinden vóór 1 juni om de rit alsnog te verrijden. Lukt dit niet, dan zal Endurance Leenderbos 2021 helaas niet doorgaan.

Endurance Xperience

Op zaterdag 19 juni staat de Endurance Xperience gepland. Omdat de Xperience een grote logistieke uitdaging voor ons is, kun je vanaf nu een pre-inschrijving doen. Er dienen minimaal 20 deelnemers te zijn om de wedstrijd te laten doorgaan. Blijkt tijdens bij de voor-inschrijving dat dit aantal niet gehaald gaat worden, dan moeten we deze wedstrijd helaas laten vervallen.

Verwachte rubrieken, afstanden zijn nog o.v.b.

90 km*2 vetgates in het veld / finish MaashorstAlle trajecten op GPS
120 km3/4 vetgates in het veld /finish ntbGPS – 1 of 2 trajecten markering
160 km5/6 vetgates in het veld / finish ntbGPS – 1 of 2 trajecten markering
* afstand tussen de 80-90 km zodat deze geteld kan worden voor novice kwalificatie.

Endurance Xperience is een unieke rit waarbij de kilometers en gezelligheid belangrijker zijn dan de snelheid. De start is in Someren bij het aanbreken van de dag rond 05:00 uur. Via verschillende trajecten rijden we richting Endurance de Maashorst. De route begint vorm te krijgen en is zeer afwisselend en uniek, omdat er vetgates in het veld zijn en we niet op locaties terugkeren. Voor deze wedstrijd is een groom met trailerrijbewijs een must! Evenals rijden met hoefbescherming. Om een tipje van de route op te lichten, zowel de Strabrechtse heide als ‘van Gogh village’ worden gepasseerd.

Zodra we een andere datum hebben voor Endurance Leenderbos laten we het zo snel mogelijk weten. In de tussentijd, blijf gezond en bezoek regelmatig onze site voor updates.

Groetjes Esther en Georgette

voorinschrijving – Endurance Xperience

Let op: dit is geen officiële inschrijving. Zodra de wedstrijd op mijnKNHS staat, dien je daar online in te schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s