Leenderbos – 1 en 2 mei

Beste ruiters & amazones,

Helaas kon Endurance Leenderbos afgelopen weekend niet doorgaan. We hebben niet stilgezeten en samen met de gemeente en Staatsbosbeheer is er een nieuwe datum geprikt. Dit zal zijn op zaterdag 1 en zondag 2 mei. Weliswaar nog steeds onder voorbehoud, aangezien de gemeente geen vergunningen mag uitgeven zolang de KNHS geen groen licht geeft voor meetmomenten/wedstrijden.

We maken achter de schermen alles in gereedheid. Zodra we een ‘okay’ ontvangen, kunnen we op zeer korte termijn Endurance Leenderbos laten doorgaan. Hierdoor zijn we wel genoodzaakt om een aantal zaken vooraf te wijzigen.

  • Lidmaatschap van de KNHS Endurance Vereniging is verplicht
  • Impulsklasse vervalt
  • Het is niet mogelijk om te (voor-)overnachten op het terrein zelf
  • Er zijn geen stallen te verkrijgen bij de manege (niet mogelijk door voorzorgsmaatregelen tegen rhinovirus)
  • Maximale deelname van 40 ruiters per dag

Programma Endurance Leenderbos 2021

Zaterdag 1 meiKlasse 382 km Start: 09:00 uur
Klasse 252 km Individueel vanaf 10:00 uur
Klasse 122 kmIndividueel vanaf 11:00 uur
Zondag 2 meiKlasse 244 kmIndividueel vanaf 10:00 uur
Klasse 130 kmIndividueel vanaf 11:00 uur
Tijden zijn allemaal nog onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Endurance Xperience

Nog meer goed nieuws, er is voldoende animo voor de Xperience! We zijn intussen begonnen met het in kaart brengen van de routes en de locaties te reserveren. We duimen hard dat we alle benodigde vergunningen gaan krijgen, want we passeren een heel aantal gemeenten. De route wordt wederom heel gaaf en super afwisselend, omdat er geen rondjes gereden worden! We volgen grotendeels de bestaande ruiterroutes, in combinatie met GPS kun je eigenlijk niet verkeerd rijden. Mocht je interesse hebben om deel te nemen, laat het ons dan weten, dan kunnen alvast rekening houden dat jij ook een plekje (stal of paddock) nodig hebt.

Groetjes Esther en Georgette

Eén reactie

  1. Hallo Esther en Georgette, ik heb er heel veel zin in om mee te doen, maar alles afhankelijk van wat,wanneer en hoe. Eventueel wil ik komen vrijwilligen, als ik zelf niet mee zou ( kunnen ) doen., succes met de voorbereidingen, Marly

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s