Informatie Marathon online!

Nog 40 dagen te gaan en dan gaat de 5e editie van de Endurance Someren Marathon van start. Althans, dat hopen we natuurlijk. We wachten nog op de vergunningen. Maar om jullie niet langer te laten wachten staat alle informatie vanaf vandaag online.

Pak er een lekker bakje koffie bij, ga naar deze pagina en begin alvast met je voorbereidingen. We hebben maximaal 30 ruiters/menners die we kunnen toelaten. De afstanden zijn dit jaar korter dan bij de voorgaande edities, dit hebben we gedaan omdat veel paarden minder wedstrijden gelopen hebben het laatste jaar. Ben je klasse 2 startgerechtigd dan kun je deelnemen aan deze wedstrijd.

Voor vragen kun je het contact formulier invullen en proberen we zo snel mogelijk te antwoorden.

Tot eind augustus in Someren.

Groetjes de organisatie Esther & Georgette

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s