Uitslagen Marathon 2021

5 jaar Endurance Marathon Someren, dat moest wel een feestje worden. Het was onwijs gezellig en we hebben genoten van de sport.

De voorbereidingen voor de marathon beginnen in januari en het kost enorm veel werk en tijd om een evenement als dit te organiseren. Hoewel er natuurlijk onzekerheden waren i.vm. COVID-19, heeft de marathon altijd op de kalender gestaan. Al 5 jaar lang in het 3e of 4e weekend van augustus.

Daarnaast hebben we ons in bochten moeten wringen om alle vergunningen rond te krijgen. Wat zowel voor Endurance/meetmoment Someren, de Xperience en ook de Marathon is gelukt. Dat er weinig deelnemers waren doet ons als organisatie zeer. Niet alleen financieel, maar ook het plezier dat we iedereen willen bieden door een evenement zoals dit te organiseren. Als de animo er niet is bij een groot deel van de endurance ruiters en we het inschrijfgeld torenhoog moeten maken, dan moeten we feiten op een rijtje gaan zetten.

De aankomende tijd gaan we hier een overweging in maken of de Marathon in 2022 weer op de kalender komt te staan.

Sfeerinpressie

Foto’s door Rian van Breugel klik hier.

Foto’s van de rennende fotograaf zijn hier te vinden! Delen / gebruik op social media mag, taggen wordt op prijs gesteld, denk ook aan de privacy van anderen op de foto – (www.derennendefotograaf.nl – instagram/twitter: @BJBFotografie / @derennendefotograaf – facebook: @Berend-Jan Bel.

Uitslagen

Best condition aangeboden door Centaur Trails paardrijvakanties

Driedaagse klasse 3 – Duke Inferno gereden door Kim
Driedaagse klasse 2 – Flow gereden door Nienke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s