Zaterdag 18 december

Nadat we in mei begonnen zijn met een meetmoment, gaan we het jaar afsluiten met een gezellige Endurance dag. Naast de endurance wedstrijd is er een rit voor recreanten, zijn er interessante lezingen en kun je je laatste X-Mas Shopping doen. In de loop van de week komt er meer informatie per onderdeel op onze website en gaat de aanmelding/inschrijving open.

Endurance wedstrijd

Mooie route rondom ’t Keelven. Klasse impuls en klasse 1 (21,5 km) en klasse 2 (43 km). Starten vanaf 10:00 uur en de prijsuitreiking rond de klok van 17:00 uur.

Koek en Zopie winterrit

Genieten van de natuur en daarna opwarmen met een koek en zopie. Een mooie route van 10 kilometer, waarbij er geen wedstrijdruiters ‘achterop’ rijden. Jullie hebben een eigen route die uitgezet wordt met pijlen en lintjes. Inschrijven klik hier!

Scouting dag voor jeugd en senioren

Vind je paardrijden helemaal geweldig en wint de endurancesport het bij jou van de andere disciplines? Is het je droom om ooit internationaal te starten en wil je graag samen met andere (jonge) ruiters groeien tot dit niveau? Laat je talent dan zien op de scoutingdag voor de selectie van het KNHS Perspectievenplan Endurance. Aanmelden kan tot 21-11-2021 (http://endurancevereninging.nl/perspectievenplan/)

Lezingen en demonstraties

Goed van start in het nieuwe jaar. Vanaf 13:00 uur zijn er interessante lezingen over verschillende onderwerpen. Heb je met een van onze wedstrijden meegedaan? Dan kun je gratis aanschuiven bij de lezingen (opgave verplicht).

X-MAS shopping

De laatste inkopen voor onder de kerstboom! Kom gezellig endurance spulletjes shoppen!

Groetjes en tot 18 december, Esther & Georgette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s