Uitslagen Someren Marathon’22

Na drie dagen genieten van paarden, kilometers maken, bourgondisch eten en heel veel gezelligheid, zit de 6e editie van de Someren Marathon erop. Met veel blije gezichten en gezonde paarden bij de finish. Wat ons betreft is het weekend meer dan geslaagd.

Een laatste dankwoord aan Sonja, Lambert, Laura, Jacqueline, Marcel, Zilla, Mike en Marianne. Zonder deze vrijwilligers zou er geen Endurance Marathon zijn! Ook Femke, Karin, Mark en Roald, dat jullie alles weer een goede banen hebben begeleid.

Onze top accommodaties, Manege de Molenberg, Van Horne Hoeve, Camping de Vrolijke Flierefluiter en Ruitersportcentrum ’t Keelven, die ons hartelijk en gastvrij hebben ontvangen en we zorgeloos gebruik mochten maken van al hun faciliteiten.

Normaal gesproken nemen wij als organisatie even een pauze na de Marathon. Dit jaar gaan we echter nog een paar weken door. Op zaterdag 22 oktober is het NK in Someren en ook hier gaan we een top-evenement van maken. Ben je gekwalificeerd voor het kampioenschap, schrijf je dan in via mijnKNHS.

Bedankt voor jullie deelname en tot de volgende keer.

Groetjes Esther & Georgette


Geen Endurance Marathon Someren 2023

Omdat we volgend jaar al zien dat onze agenda’s eind augustus en begin september overvol zijn hebben we besloten de marathon 2023 niet te laten doorgaan. Dit jaar was echter niet de laatste editie, de 7e editie van de marathon komt in de toekomst zeker terug in het 3e of 4e weekend van augustus.


Onze prijzentafel wordt mogelijk gemaakt door:


Uitslagen

  • Beste conditie klasse 2: RAMEE, Bobette van Messel
  • Beste conditie klasse 3: NIB IKSHA STAR, Annewil van Duuren
Best condition prijs is aangeboden door Centaur Trails Paardrijvakanties

Foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s