Donderdag 26 augustus

Algemene InformatieVrijdag 27.08Zaterdag 28.08Zondag 29.08

plattegrond terrein – Someren Heide

Locatie: Camping de Vrolijke Flierefluiter, Nederweertseweg 15, 5712 JX, Someren

Bij de Flierefluiter hebben we dezelfde terreinen als die we bij de Xperience hebben gebruikt. Het terrein achter de speeltoestellen en het kampeerterrein.

  • Gelieve honden aan de lijn te houden
  • Er staan overal mestbakken/vuilnisbakken om zooi op te ruimen.
  • Zorg dat je plekje na vertrek netjes is, zodat we volgende keer weer mogen komen.

Tijdschema

16:00Terrein open
Vanaf 16:00 uur is het terrein open. Zodra je het terrein oprijdt zal iemand van de organisatie je de weg wijzen naar je plekje. Je ontvangt bij aankomst ook een tasje met alle benodigdheden voor de wedstrijd. Je hesje, vetkaart, etc.

Op het terrein zijn afvalbakken en mestbakken aanwezig. Houdt je paddock netjes gedurende de dagen dat je aanwezig bent.
19:00BURGER PARTY!
Zelf bord, bestek, glas en slabber mee brengen.

BURGER PARTY – BESTELLING DOORGEVEN

Omdat we even wat onvoorziene omstandigheden hebben m.b.t. de catering zullen we deze keer geen buffetje hebben, maar mag je een eigen dikke burger uitkiezen. Graag vóór woensdag 25 augustus doorgeven. Voor de grooms even apart doorgeven, zodat iedereen een eigen ‘coronaproof’ zakje krijgt met de juiste bestelling. Vrijwilligers & officials, graag even ‘crew’ invullen bij ‘startnummer’.

Beef Burgers zijn gemaakt van 100% rundvlees en worden medium gebakken.
Ze worden geserveerd op een gegrild zacht broodje met sla, tomaat en augurk met als side dishes: verse steakfriet, mayo en huisgemaakte salade.