Inschrijfformulier Marathon

De inschrijving voor deze wedstrijd gaat open op Zondag 16 augustus – 12.00 uur. Alle inschrijvingen die wij vóór deze tijd in onze mailbox ontvangen nemen wij niet in behandeling. Het formulier moet volledig worden ingevuld, missen wij informatie, ook dan kunnen we je inschrijving niet verwerken (‘Volgt later‘ invullen, wordt het niet in behandeling genomen!). We hebben maximaal 40 startplaatsen, bij meer inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst.

I.v.m. de corona zijn wij verplicht extra informatie te vragen. Deze persoonsgegevens bewaren wij tot 2 weken na de wedstrijd en worden daarna vernietigd. Mocht er iemand na de wedstrijd ziek worden, dan zijn wij verplicht de gegevens door te geven aan de GGD.

SLUITINGSDATUM

De sluitingsdatum voor de inschrijving is Woensdag 27 augustus om 12:00 uur (of eerder als het maximaal aantal starts is bereikt). Deze datum is heel kort op de wedstrijddag. Heb je gezondheidsklachten, zoals hoesten, verkouden of koorts. Meld je af als je geen coronatest hebt gedaan.

Afmelden vóór 27 augustus 12:00 uur: We vragen € 50,- (onze vaste kosten moeten toch betaald worden), als er nog iemand op de wachtlijst staat die je plaats kan innemen, dan krijg je alles terug.

Afmelden na 27 augustus 12:00 uur: Na deze datum blijf je het volledige inschrijfgeld en extra kosten (stalling en catering etc.) verschuldigd.

Zodra je op verzenden klikt krijg je de melding “Bericht verzonden” en is je inschrijving goed bij ons aangekomen. We proberen de mails zo snel mogelijk te verwerken. Nadat je de factuur betaald hebt, is je inschrijving definitief en krijg je toegang tot het afgeschermde gedeelte van de site. 

TIP: Neem er een kop koffie bij, het is een hele lijst dit jaar 😉

Inschrijfformulier Endurance Marathon 2020