Invulformulier Marathon 2021

De inschrijving voor deze wedstrijd gaat open op 15 augustus (middernacht) via mijn KNHS. Alle inschrijvingen en ingevulde formulieren die wij vóór deze tijd ontvangen nemen wij niet in behandeling. Nadat je je hebt aangemeld via mijn KNHS, moet onderstaand formulier volledig worden ingevuld. Missen wij informatie, dan kunnen we je inschrijving niet verwerken. We hebben maximaal 30 startplaatsen, bij meer inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst.

Zodra je op verzenden klikt en krijgt je de melding “Bericht verzonden”, het ingevulde formulier is dan bij ons aangekomen. We proberen de mails zo snel mogelijk te verwerken. Na het invullen van onderstaand formulier, ontvang je van ons een factuur. Nadat je de factuur betaald hebt, wordt je inschrijving definitief in mijn KNHS.

Een paar aandachtspunten voor het invullen:

  • Indien je niet op het terrein overnacht, moet het paard tijdens de nacht op stal. Als je overdag dan toch een paddock wilt, dien je per dag een losse paddock te boeken.
  • Hengsten moeten gedurende de nacht sowieso op stal.
  • Er is een verschil in prijs en ruimte bij kamperen met tentje/trailer/auto of met een caravan/grotere vrachtwagen (>3,5T).
  • Vrijdagochtend is er nog geen ontbijt & lunch te boeken, dit dien je zelf te verzorgen als je komt voorovernachten voor de 3-daagse.