Invulformulier Marathon 2022

De inschrijving voor deze wedstrijd gaat open op 1 augustus via mijn KNHS. Daarnaast vul je dit formulier in zodat wij alle informatie hebben die we nodig hebben om een onvergetelijke rit voor je te organiseren. Missen wij informatie, dan kunnen we je inschrijving niet verwerken. We hebben maximaal 30 startplaatsen, bij meer inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst. (Op datum/tijd van inschrijving in MijnKNHS, het formulier mag al eerder insturen)

Zodra je op verzenden klikt en krijgt je de melding “Bericht verzonden”, het ingevulde formulier is dan bij ons aangekomen. Zodra we de inschrijving via mijnKNHS én dit formulier ontvangen hebben sturen we je een factuur. Nadat je de factuur betaald hebt, wordt je inschrijving definitief in mijn KNHS en ben je zeker van een startplaats.

Een paar aandachtspunten:

  • Indien je niet op het terrein overnacht, moet het paard tijdens de nacht op stal. Als je overdag dan toch een paddock wilt, dien je per dag een losse paddock te boeken.
  • Hengsten moeten gedurende de nacht sowieso op stal.
  • Er is een verschil in prijs en ruimte bij kamperen met tentje/trailer/auto of met een caravan/grotere vrachtwagen (>3,5T).
  • Heb je ingeschreven voor de mendurance met een meerspan, dan zit de prijs voor de extra paddock voor het 2e paard inclusief het inschrijfgeld, je hoeft geen extra paddock aan te geven.
  • Vrijdagochtend is er nog geen ontbijt & lunch, dit dien je zelf te verzorgen als je komt voor overnachten voor de 3-daagse.
  • Donderdag is het restaurant op de Van Horne Hoeve geopend en kun je hier in de avond een hapje eten.