Vrijwilligers Marathon

Beste vrijwilliger,

Allereerst willen wij je van harte bedanken dat je ons komt helpen tijdens de marathon. Zonder vrijwilligers kunnen wij het evenement niet organiseren!

Omdat we dit jaar niet 2 dagen maar 3 dagen in touw zijn, met organisatorisch best wat uitdagingen, willen we je vragen het onderstaande formulier in te vullen.

Tijdens de marathon kun je er voor kiezen om te blijven slapen. Dit is uiteraard op onze kosten, al moet je wel zorgen voor een eigen tentje, caravan of je slaapt onder de sterrenhemel. In de ochtend zullen we zorgen dat er een heerlijk ontbijt voor je klaar staat om de dag goed te beginnen. Je mag zelf een lunchpakketje maken voor in de middag. Rond half 5 is er een snackmoment, wat jullie zeker niet mogen missen.

In de avond laten we een externe catering komen. Hiervoor vragen we wel een bijdrage. Op vrijdagavond hebben we een heerlijk buffet geregeld en op zaterdag gaan we bbq-en. Wij zorgen voor gekoelde dranken, waar we een kleine vergoeding voor vragen.

Natuurlijk krijgen jullie na afloop een goedgevulde goodybag mee naar huis. We zullen niet verklappen wat we dit jaar (weer) geregeld hebben 🙂

Alvast bedankt voor het invullen van het formulier. Sonja zal de komende maanden contact met jullie onderhouden over de gang van zaken.

(note: “verplicht” staat voor graag invullen….)

Het formulier graag persoonlijk invullen.