Uitslagen 2021

Uitslagen Wintereditie 18 december 2021

We waren eigenlijk wel klaar dit jaar, maar we vinden het gewoon leuk om er nog ééntje te doen. Dit werd de wintereditie. Dat we even vergeten waren dat Georgette nog niet terug was van vakantie, mocht de pret niet drukken. We kijken terug op een leuke dag met veel blije ruiters en goedgekeurde paarden. Voor ons is het jaar ondanks alle beperkingen geslaagd en kijken we alweer uit naar 2022!

UITSLAGEN WINTEREDITIE

FOTO’S WINTEREDITIE

Foto’s door Rian van Breugel (Gratis te gebruiken, wel heel aardig als je de naam van de fotograaf erbij zet  )

Uitslagen Marathon 2021

5 jaar Endurance Marathon Someren, dat moest wel een feestje worden. Het was onwijs gezellig en we hebben genoten van de sport.

De voorbereidingen voor de marathon beginnen in januari en het kost enorm veel werk en tijd om een evenement als dit te organiseren. Hoewel er natuurlijk onzekerheden waren i.vm. COVID-19, heeft de marathon altijd op de kalender gestaan. Al 5 jaar lang in het 3e of 4e weekend van augustus.

Daarnaast hebben we ons in bochten moeten wringen om alle vergunningen rond te krijgen. Wat zowel voor Endurance/meetmoment Someren, de Xperience en ook de Marathon is gelukt. Dat er weinig deelnemers waren doet ons als organisatie zeer. Niet alleen financieel, maar ook het plezier dat we iedereen willen bieden door een evenement zoals dit te organiseren. Als de animo er niet is bij een groot deel van de endurance ruiters en we het inschrijfgeld torenhoog moeten maken, dan moeten we feiten op een rijtje gaan zetten.

De aankomende tijd gaan we hier een overweging in maken of de Marathon in 2022 weer op de kalender komt te staan.

Sfeerinpressie

Foto’s door Rian van Breugel klik hier.

Foto’s van de rennende fotograaf zijn hier te vinden! Delen / gebruik op social media mag, taggen wordt op prijs gesteld, denk ook aan de privacy van anderen op de foto – (www.derennendefotograaf.nl – instagram/twitter: @BJBFotografie / @derennendefotograaf – facebook: @Berend-Jan Bel.

Uitslagen

Best condition aangeboden door Centaur Trails paardrijvakanties

Driedaagse klasse 3 – Duke Inferno gereden door Kim
Driedaagse klasse 2 – Flow gereden door Nienke

Uitslagen Xperience 19 juni 2021

Het was een fantastisch weekend! Mooi weer, enthousiaste ruiters, blije paarden, goedgehumeurde vrijwilligers en officials. Grote dank aan Martien van de Flierefluiter voor zijn gastvrijheid.

We hadden mooi weer besteld en gekregen. Hierbij de winstpunt-uitslagen van de Xperience. Bedankt voor jullie deelname en tot augustus voor de jubileum editie van de marathon!

Uitslagen Xperience

Uitslagen Meetmoment 24/25 mei 2021

Eindelijk! De start van het Endurance seizoen met een meetmoment. Dat we het weer niet op bestelling hebben bleek afgelopen weekend. Het altijd zonnige Someren was zaterdag echter niet zo zonnig. Met de hele dag regen en heel veel wind trotseerde de die-hards 82 km. Waarvan ong. 10 km (per lus) in open veld met de wind vol van voor.

Op zondag waren de wolken uitgeregend en de wind gaan liggen. Een heerlijk zonnetje kwam te voorschijn en het was genieten. Gezellig om iedereen weer te zien, te spreken en de vibe van de endurance te beleven. We hopen dat jullie een leuk weekend hebben gehad en kunnen nagenieten van een heerlijke ontbijtkoek!

We hopen jullie graag te zien op onze volgende wedstrijd: Endurance Xperience of Endurance de Maashorst . De informatie over de Xperience komt deze week online.

UITSLAGEN

Uitslagen meetmoment Endurance Someren – 22 en 23 mei 2021

FOTO’S

Vrije overname toegestaan, wel een vermelding van naam fotograaf op social media!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s