Uitslagen 2022


KNHS – KAMPIOENSCHAPPEN ENDURANCE

Zaterdag 22 oktober 2022

Het was een fantastische herfstdag om het kampioenschap te rijden. Na maanden van voorbereiding stond alles gereed voor een mooie wedstrijd. De rode loper lag uit, want sommige ruiterpaden waren zelfs gesleept. Naast de drie kampioenschapsrubrieken waren er drie extra rubrieken waarbij de ruiters van dezelfde routes gebruik maakten. Vier routes werden uitgezet waardoor niemand tweemaal dezelfde route hoefde te rijden.

De route was zowel op GPS, als uitgehangen met pijlen, dus voordat het startschot klonk hebben we al aardig wat uurtjes in de bossen doorgebracht. Manege Het Keelven was de locatie voor de start, finish en vetgate. Een kampioenschapswaardige locatie waarbij de dierenartsen ook bij slecht weer droog stonden in de binnenhal. Ook gaf de binnenhal een rustig moment van keuren voor alle paarden.

Ongelukjes zitten in een klein hoekje en in de namiddag waren de hulpdiensten snel ter plaatsen om een gevallen ruiter te voorzien van medische hulp. Met deze deelnemer gaat het naar omstandigheden de goede kant op. De pony is ongedeerd en stond dezelfde avond alweer met z’n vriendjes op de wei.

Wij willen al onze sponsoren, officials en vrijwilligers nogmaals hartelijk bedanken voor het prachtige kampioenschap dat we de sport hebben kunnen geven. We kijken terug op een zeer geslaagd kampioenschap met veel blije gezichten, paarden in goede gezondheid en een dag vol herinneringen. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons als organisatie en we zien jullie volgend jaar graag terug bij Endurance Leenderbos.

Groetjes Esther & Georgette.

kAMPIOENTITELS

Klasse 1 lang
Kampioen: Charlotte Mannaert – Boy
2. Amber Meeuwissen – Funcky Broadway
3. Kirsten Nooijens Kolen – Chanel Z

Klasse 2 lang
Kampioen: Shirley vd Horst – Clint Neyenrode
2. Patricia Wijker- Rasheem V.H
3. Heidi Witjes – Nafiesa Al Mahboub

Best Condition: Rasheem V.H.

Klasse 3 lang
Kampioen: Tara Vollebregt – Valentijn Khan
2. Famke Bos – Safia Siurana

Best Condition: Valentijn Khan

UITSLAGEN KAMPIOENSCHAPPEN

UITSLAGEN extra rubrieken

Foto’s


Endurance Marathon Someren

26 t/m 28 augustus 2022

Na drie dagen genieten van paarden, kilometers maken, bourgondisch eten en heel veel gezelligheid, zit de 6e editie van de Someren Marathon erop. Met veel blije gezichten en gezonde paarden bij de finish. Wat ons betreft is het weekend meer dan geslaagd.

Een laatste dankwoord aan Sonja, Lambert, Laura, Jacqueline, Marcel, Zilla, Mike en Marianne. Zonder deze vrijwilligers zou er geen Endurance Marathon zijn! Ook Femke, Karin, Mark en Roald, dat jullie alles weer een goede banen hebben begeleid.

Onze top accommodaties, Manege de Molenberg, Van Horne Hoeve, Camping de Vrolijke Flierefluiter en Ruitersportcentrum ’t Keelven, die ons hartelijk en gastvrij hebben ontvangen en we zorgeloos gebruik mochten maken van al hun faciliteiten.

Normaal gesproken nemen wij als organisatie even een pauze na de Marathon. Dit jaar gaan we echter nog een paar weken door. Op zaterdag 22 oktober is het NK in Someren en ook hier gaan we een top-evenement van maken. Ben je gekwalificeerd voor het kampioenschap, schrijf je dan in via mijnKNHS.

Bedankt voor jullie deelname en tot de volgende keer.

Groetjes Esther & Georgette

UITSLAGEN

  • Beste conditie klasse 2: RAMEE, Bobette van Messel
  • Beste conditie klasse 3: NIB IKSHA STAR, Annewil van Duuren
Best condition prijs is aangeboden door Centaur Trails Paardrijvakanties

Foto’s


Endurance Leenderbos

Zaterdag 26 maart 2022 en Zondag 27 maart

Na een zonovergoten zaterdag en iets frissere zondag sluiten we Endurance Leenderbos 2022 af. Wat ons betreft een geslaagde 2e editie. Goed doorlezen van de informatie is een belangrijk punt van je voorbereiding. Natuurlijk moeten we allemaal even inkomen na de corona ;). Speciale dank aan onze vrijwilligers, officials en team Manege de Molenberg!

Wij gaan aan de slag met Deurne 1300 jaar, de Someren Marathon en we hopen veel van jullie te ontmoeten bij het NK Endurance voor de basissport in Someren.

Groetjes Esther en Georgette.

UITSLAGEN ZATERDAG

UITSLAGEN ZONDAG

FOTO’S

Hartelijk bedankt namens al onze deelnemers! Altijd de naam van de fotograaf vermelden als je de foto’s gebruikt op social media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s