Uitslagen 2023

Endurance Leenderbos 2023 zit er weer op. Wederom hadden de weergoden onze bestelling op tijd ontvangen en was het prima endurance weer. Op zaterdag een vol programma en op zondag een handje vol endurance ruiters en mendurance combinaties.

Het parcours lag er goed bij, maar was op sommige plekken pittig door het losse zand. Gelukkig zagen we aan het einde van de dag voornamelijk blije gezichten. We kunnen terugkijken op weer een geslaagde editie. Dit jaar staan er voor ons geen activiteiten meer in de agenda. Bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar.

Esther & Georgette

Uitslagen zaterdag

Uitslagen zondag

Foto’s Rian van Breugel – Zondag

Foto’s Sanne Hartland – Zaterdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s